Count on us !

Wij zijn Orthospine !

Part of the Duomed Group

Meer info
Orthospine is exclusief verdeler

Stryker Spine

Stryker Spine wordt in België en Luxemburg verdeeld door Orthospine

Meer Info?

Welkom!

Orthospine is UW partner voor medische hulpmiddelen van de hoogste kwaliteit en biedt geïntegreerde oplossingen voor Spine Surgery aan zijn klanten in de Benelux.

Wie zijn we ? Onze waarden

Kwaliteit

Orthospine focust zich op kwaliteit. Daarnaast leveren we een bijdrage aan een beter milieu door schonere grondstoffen te selecteren en de hoeveelheid verpakkingsmateriaal te reduceren.

Certificaten

Orthospine beschikt over alle nodige certificaten voor onze activiteiten en de producten die we verdelen, zoals ISO 9001 en ISO 13485, GDP, 510K, conform de normen die worden toegepast in de medische industrie.

Prestaties

Alle werknemers, leveranciers en aanverwante professionals die voor of met Duomed Group werken, streven ernaar uit te blinken in hun prestaties om een klinische meerwaarde te bieden.

Uitmuntendheid

We hebben vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en de gamma's die we verdelen. Elk product wordt getest voordat het aan klanten wordt aangeboden. Het verstrekken van een uitstekende service is van essentieel belang.

Nieuws

De afdeling Spine Surgery van Hospithera wordt ORTHOSPINE.

Deze structuur zal haar activiteiten voortzetten zonder enige verandering qua contactpersonen, logistieke of financiële gegevens.

Joint meeting BAPO / WKO in Anderlecht.

Joint meeting BAPO / WKO in Anderlecht.

Stryker biedt u een online webinar bibliotheek

Een prachtig initiatief, zo snel mogelijk te ontdekken!

Jaar ervaring

Merken